Bozkurt Ortaokulu

Vizyon: Eğitimde; kalite ve başarıları ile fark oluşturan seçkin bir okul olmaktır.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına, milli ve manevi değerlerine bağlı, vatanını, milletini, bayrağını seven ve yücelten, sorumluluk sahibi, özgüven duygusu gelişmiş, katılımcı, paylaşımcı, girişken, üretken, okuyan, araştıran, yeniliklere açık, teknolojiyi etkin kullanan, başarılarıyla öne çıkan, sosyal yönü kuvvetli, zararlı alışkanlıklardan uzak, sağlıklı ve akılcı öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar: -

Isınma: kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2017-2018 eğitim öğretim yılında 4 öğrencimiz Fen Lisesi kazanmıştır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: Robotik Kursları TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Gökyüzü Gözlem Etkinliği
Proje Çalışmaları: Doğa Hayattır Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ETwinning Projeleri

WEB - https://bozkurtortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Fatih Mah. Atatürk Bulvarı Bozkurt DENİZLİ

Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri - Denizli ve Afyonkarahisar illeri arasındadır.

Adres - Fatih Mah. Atatürk Bulvarı Bozkurt DENİZLİ

Ulaşım Denizli Otogarından Bozkurt dolmuşları kalkmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Denizli İl Merkezine 52 km Mesafede. Bozkurt İlçe Merkezindedir.